söndag 19 september 2010

Starving to death.

Min mage typ bubblar. What's up with that? Har inte ätit någon middag eller frukost idag. Alltså bara en lunch, haha. Kanske lite dumt, men jag har inte direkt orkar göra mat, så jag har typ skjutit upp det och nu vågar jag inte gå till köket själv. Spöken och sånt skrämmer mig. Så jag ligger på mitt rum med en mage som bubblar, lyssnar på kent och Regina Spektor medan jag helst av allt skulle gå och värma den där sista pizzabiten, hehe.

Duschade nyss och smörjde in mig. Känner mig lite mjukare än innan. Hatar att känna mig hård. Kan inte förklara. Men ah, strunt samma. Jag har smörjt in fötterna också, så jag kan typ inte gå, för då fastnar kanske smuts och sånt under fötterna och det är så äckligt. Sen halkar man runt som bambi på hal is när man är helt kletig om fötterna, haha. Nej, usch! Nog pratat om fötter, jag hatar dom. Uäck!

Nu ska jag kolla på film tror jag. Det är för övrigt askallt på mitt rum, trots att jag haft på mitt element typ hela dagen? Det är nog för att jag har två stora fönster som läcker in luft och det är otroligt högt i tak. Nackdelen med att bo i ett slott. Men jag älskar mitt rum. Det är så mysigt och fint (när jag inte tror att någon brutit sig in typ, ehe).

Nej, film och försöka sova nu. puss!

1 kommentar:

  1. du är ju knäpp, man sätter ju på sig dom mysigaste strumporna man har när man har kletat in fötterna! då blir det varmt och fötterna suger åt sig kletet :D

    SvaraRadera