söndag 5 juni 2011

Get crazy!

Fin helg! Började med att Fellie kom hit i torsdags och lämnade lite packning. Saknat henne gaaalet mycket! Sen åker vi vidare till Tidaholm och drack lite cider hos Evelina. Slutade med att jag sov där och Fellie gick vidare och sov hos Kellett.
Dagen efter åkte vi tillbaka hem till mig i Skövde, tog det lugnt och sådär. På eftermiddagen bestämde vi oss för att åka till Falköping för att hänga lite med Kim. Det var en upplevelse, hahaha! Dom spelade jätterolig musik på torget och det var typ lite bonnigt kanske, ehe. Sen åkte vi hem till mig igen och sov.
I lördags så färgade vi först mitt hår. Lite mindre gult än det var innan och ingen råttfärgad utväxt kvar, här inte! Sen gjorde vi oss i ordning för att åka tillbaka till Tidaholm och gå på grillfest hos Kellett. Först var vi dock hos Evelina och förade lite. Ronnie hade kommit hem från Turkiet, så vi tvingade med oss honom också! Vi hade ju saknat honom något förbaskat mycket! Väl hos Kellett så var det jättemycket folk! Lite folkskygga som vi är, höll vi oss inne i början. Vi dansade lite för oss själva och drack tills vi inte var nyktra någonstans längre, haha. Då gick vi ut och började socialisera. Det var ganska roligt, för Fellie och jag började prata skånska och låtsas att vi var från Lund. Typ alla som inte träffat oss innan gick på det. GALET KUL! Efter ett tag blev vi dock busted när någon sa att vi inte alls var från Skåne, utan ifrån Stockholm och Borås, haha. Det var kul så länge det varade i alla fall! När festen var slut så däckade jag hos Kellett och sov asdåligt, som vanligt haha. Sover alltid kasst på fyllan!
Idag så åkte jag och Fellie hem vid elva tiden och lämnade Kellett med världens stökigaste hem/trädgård. Lite dåligt samvete, men jag blev tvungen att åka. Jag skulle nämligen till Simsjön och grilla med släkten. Det var mysigt och grillat är alltid lika gott! Resten av dagen har jag väl mest sovit och chillat. Myst lite med Moa och skällt på henne, då hon blivit otroligt tjurskallig och dum. Springer iväg när man kallar på henne och så vidare. Blir skogstokig. Nu blir det koppel hädanefter.

Nu ska jag i alla fall kolla lite på bones och sen sova. Det är trots allt en dag imorgon också, haha. Förresten så vann rätt person big brother och sen saknar jag Fellie! Fast vi ses på onsdag igen!

puss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar